Eindelijk een nieuwe single!

We wachten er al een poosje op, maar op 28 augustus om 13.00uur kunnen we dan eindelijk een nieuwe single verwachten! Dit liet hij gisteren weten tijdens een radio-uitzending van Ryan Seacrest. Zijn nieuwe single heet What Do You Mean. De inspiratie voor het nummer komt van de vrouwen in zijn leven. “Meiden zijn vaak dubbelzinnig. Ze zeggen iets maar bedoelen iets anders, weet je wel? Dus ik reageer dan met: wat bedoel je?”, zo verklaart Justin de titel. De vraag helpt overigens niet altijd om meer duidelijkheid te krijgen: “Ze vertellen dan alsnog niet altijd wat ze bedoelen.

Justin vertelt ook dat hij kampt met prestatieangst: “Ik zit veel te malen en word dan een beetje depressief omdat ik zo graag wil dat mijn werk goed uitpakt. Ik wil dat mensen ervan houden, ik wil mensen inspireren.” Voor zijn nieuwe muziek schakelde hij producer PooBear in, die bekend is van zijn werk met onder andere David Guetta en Chris Brown. De inspiratie die hij kreeg tijdens zijn vorige single Where Are You Now, die hij maakte met Diplo en Skrillex is ook blijven hangen: “Het geluid van mijn nieuwe album ligt in het verlengde daarvan: verheffend, helder, pop-achtig, maar cool. Ik hou van het futuristische geluid van Skrillex en vind het geweldig om dat in mijn muziek te implementeren.

Via zijn website  kan je zien hoeveel dagen, uren, minuten en secondes het nog duurt voordat zijn single online komt.

Hier kan je het interview terug kijken

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *