Dít Biebercrewlid gaat niet mee op Tour..

..En ons hart is gebroken. Hij was een van de favorieten van iedereen, en we kunnen ons geen Purpose Tour zonder hem voorstellen. Maar toch gaat hij niet mee.

Over wie we praten? Dan Kanter. Dé gitarist van Justin Bieber vanaf dag één. Hij was een van de weinig overgebleven crew members die er al sinds het begin waren, en ook een van de weinige waarvan we nooit hadden verwacht dat hij de crew zou verlaten.

Dan liet het vandaag via twitter weten. Er gingen al een tijdje geruchten rond dat hij en Scrappy niet mee zouden touren. Scrappy heeft nog niks bevestigd.. En we hopen natuurlijk dat dat zo blijft. Bekijk de tweets van Dan Kanter hier onder.

Wij zullen Dan Kanter ook zeker missen. En we hopen natuurlijk dat de toekomst geweldige kansen in petto heeft voor zijn carrière.

Scrappy heeft dus nog niks bevestigd.. Wel had hij een heel vreemd antwoord op een tweet van een fan. Maar het betekent natuurlijk nog niks. De tweet kun je hieronder bekijken.

Fan: Een dag dichterbij tot jullie jongens in Denver zijn! Scrappy: niet helemaal..

Fan: Een dag dichterbij tot jullie jongens in Denver zijn! Scrappy: niet helemaal..

Gelukkig hebben we ook goed nieuws, Allison heeft namelijk bevestigd via twitter dat zij wél aanwezig zal zijn tijdens de tour! Haar tweet kun je hieronder bekijken,

Alisson: Iedereen kan gerust adem halen. Ik ben bij de repetities. Ik zie jullie bij de #purposetour. Kan niet wachten tot jullie het zien!

Allison: Iedereen kan gerust adem halen. Ik ben bij de repetities. Ik zie jullie bij de #purposetour. Kan niet wachten tot jullie het zien!

Wij gaan Dan Kanter natuurlijk vreselijk missen, maar we zijn blij dat Allison mee gaat! Nu nog hopen dat Scrappy ook nog bij Team Bieber blijft.

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *