De purpose tour gaat beginnen

Woensdag is het dan eindelijk zover, dan begint de purpose tour van Justin Bieber. Al maanden zijn de dansers, muzikanten en ook Justin Bieber druk bezig met oefenen. Er zijn wel enkele video’s opgedoken, maar toch is het een grote verrassing hoe de show eruit zal gaan zien.

Eerst hebben ze maanden lang geoefend in een danszaal, maar begin deze maand begonnen ze met oefenen op het grote podium die gebruikt gaat worden bij de purpose tour. Dit is toch heel anders dan in een zaal en vergt ook enige oefening. Justin had een filmpje op zijn instagram geplaatst waar die aan het oefenen was op het podium, maar had deze toch direct weer verwijderd, omdat hij het als een verrassing wil houden. Maar gelukkig hebben wij het filmpje kunnen opslaan! En wauw, wat is het podium mooi en groot.

Gisteravond is de crew van Justin Bieber voor het eerst met de tour bus de weg opgegaan. Ze zijn naar Seattle gereden, waar de aller eerste show van de purpose tour plaats vind. Er kwamen natuurlijk ook weer een aantal foto’s van de tour bus online. En het ziet er geweldig uit. Hier kan je je wel een aantal uurtjes vermaken!

Het is nu nog maar 2 nachtjes slapen tot de purpose tour dan eindelijk begint. Iedereen is enthousiast en ook wij zijn enthousiast! We hebben allemaal zo onze eigen ideeën en verwachtingen over de purpose tour  en hebben hierover onze mening geuit in een video. Die kan je hieronder bekijken en op ons YouTube kanaal.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *