Bieberweek bij The Ellen DeGeneres Show

Jullie weten waarschijnlijk wel dat het nieuwe album van Justin Bieber, Purpose, vrijdag uitkomt. Om dat te vieren is er bij de tv show van Ellen DeGeneres een Bieberweek. Dat houd in dat Justin (bijna) elke dag daar deze week zou zijn. Hij gaat onder andere bij de Bieberweek allerlei bekendmakingen houden, en hij gaat heel veel fans verassen.

Ook gaat hij tijdens Bieberweek op 13 november een optreden geven bij Ellen Degeneres met allemaal fans die tickets hebben gewonnen (fans over de hele wereld) om te vieren dat Purpose uit is. Je kon op de website van Ellen Degeneres mee doen om tickets te winnen, en de gelukkige winnaars kregen per persoon maar liefst vier (!!!) tickets!

Gister is de Bieberweek officeel begonnen, en heeft Justin Bieber gepraat over onder andere zijn naakte foto’s op het internet. Benieuwd? Bekijk het ongemakkelijke gesprekje hier onder:

Gelukkig kan Justin Bieber er zelf ook om lachen!

Daarnaast hebben Justin Bieber en Ellen DeGeneres de 5 Second Rule Game gespeeld, ook die kun je hieronder bekijken

Zo te zien is Justin Bieber hier niet al te goed in!

En verder hebben de twee nog een ongemakkelijk gesprek gehad over ex Selena Gomez, met als een mooi eind een klein optreden. Benieuwd? Bekijk die hier onder:

Wat heeft Justin Bieber toch een mooie stem!

En als aller laatst van die dag heeft Justin Bieber gedanst met het publiek. Dat staat niet op youtube, maar wel op ellen tube. Als je die wilt bekijken moet je hier op klikken.

Vandaag liet Ellen DeGeneres zien hoe Justin Bieber een paar lucky fans verraste met VIP tickets voor zijn show op vrijdag. Dat filmpje kun je hieronder bekijken:

Nou.. wat zijn wij toch jaloers op die fans!

We kunnen niet wachten om te zien wat Bieberweek bij Ellen DeGenres nog meer voor ons in petto heeft. Wat vind jij van de Bieberweek? Zou jij ook in de schoenen van deze lucky fans willen staan en hoe zou jij dan reageren?

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *