Beliebermeeting Utrecht

Hi beliebers! Wij vonden het wel weer eens tijd worden voor een beliebermeeting. We hebben er daarom weer één in de planning staan. Op zondag 21 februari in Utrecht. Zoals op elke meeting gaan we door de stad lopen, zingen, foto’s en video’s maken en zorgen we er voor dat het gezellig gaat worden. Misschien vindt je wel mensen met wie je samen naar het concert kan gaan!

Omdat Justins verjaardag er dan ook aan zit te komen willen wij iets speciaals doen. We willen een video maken om hem te feliciteren en deze plaatsen we dan op ons YouTube kanaal. Ook zorgen we ervoor dat er een gitaar aanwezig is, zodat we gezellig kunnen zingen.

Het idee voor de video is dat we met zijn alle zingen: ” Happy birthday to you, Happy birthday to you. Happy birthday dear Justin. Happy birthday to you! ” en daarna roepen we met zijn alle: ” We love you Justin!

Tijdens het zingen lijkt het ons een leuk idee om verschillende dingen omhoog te houden. Denk hierbij aan signs met teksten erop, bijvoorbeeld ‘I love Justin‘, ‘happy birthday’, ‘22‘, ‘Holland loves you’. Je kan natuurlijk ook zelf iets origineels verzinnen. Het zou ook leuk zijn als je voor de video een shirtje/trui aan te doen van Justin, zodat iedereen het kan zien dat we beliebers zijn. Het is allemaal niet verplicht, maar het zou de video wel leuker maken!

Als je zelf of met je vrienden iets tegen Justin wilt zeggen, dan kan dit ook. Dit wordt dan ook gefilmd en op ons YouTube kanaal gezet. Één dag voor zijn verjaardag (29/2) komt de video online. We hopen natuurlijk dat Justin dit ziet en gaan ook ons best doen om de video met Justin en zijn crew te delen.

We verzamelen om 13:00uur op het centraal station in Utrecht. We verzamelen bij de Rituals (naast de toiletten). Rond 13:30uur gaan we lopend naar de stad. Tussen 14:30uur en 15:00uur willen we de video gaan maken.

We hebben ook een besloten evenementpagina op Facebook. Hier kan je zien wie er komen en op de hoogte blijven van de laatste updates. Wil je ook uitgenodigd worden voor de pagina? Stuur ons dan even een privéberichtje zodat wij je kunnen toevoegen. Ook voor overige vragen kun je ons gerust een berichtje sturen.

Alle beliebers zijn welkom en niks is verplicht. We hopen jullie allemaal op de beliebermeeting te zien!

Flyer meeting

Dit is de flyer van de beliebermeeting, kan je het gemakkelijk verspreiden!

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *