De Belieber meeting!

Als je op ons op social media volgt zou het je waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat wij een Belieber meeting organiseren in Utrecht, op 21 februari. De bedoeling is om er een gezellige middag van te maken en nieuwe Beliebers te leren kennen. Het is van zelf sprekend dat wij er natuurlijk bij zijn.

Het lijkt ons leuk om de sfeer van de Belieber meetings van vroeger terug te halen. Dat houd in dat we willen dat er geen groepjes ontstaan, zodat er ook daadwerkelijk niemand word buitengesloten. Tenslotte willen we dat iedereen een leuke middag heeft, zonder uitzonderingen. Ook zou het leuk zijn als iedereen Justin Bieber kleding aandoet, en eventueel ook bij passende accessoires draagt.

Behalve dat we het leuk gaan hebben met jullie, willen we ook een video maken waarin we Justin Bieber alvast feliciteren met zijn verjaardag. Hiervoor willen we iets origineels doen, maar we zijn er nog niet uit wat. Dus jullie suggesties zijn van harte welkom!

Op facebook hebben we een gesloten evenement gemaakt waar we jullie in de toekomst op de hoogte willen stellen van updates. Het evenement is wegens privacy omstandig heden privé aangemaakt. Je kan jezelf alleen op “aanwezig” zetten als je bent uitgenodigd. Als je dan aanwezig bent, kun je zelf ook mensen uitnodigen. Maar nodig alsjeblieft ook echt alleen fans uit.

Wil je er in? stuur ons een berichtje via facebook, dan nodigen wij je zo snel mogelijk uit! Hieronder nog even alle belangrijke informatie op een rijtje:

BELIEBER MEETING:

Waar? Utrecht (de precieze locatie word later in het evenement bekend gemaakt!)

Wanneer? Op 21 februari, 2016

Hoelaat? Vanaf 13:00 (Let op, houd ook hiervoor het evenement in de gaten, de tijd kan misschien worden veranderd).

FACEBOOK EVENEMENT:

Hierbij is het belangrijk om te vertellen dat we maar één evenement hebben, en die is gesloten. ‘Open” evenementen met de zelfde datum zijn niet door ons gemaakt en zijn dus fake! 

Wil je een uitnodiging? Stuur dan een berichtje naar onze facebook pagina https://www.facebook.com/justinbieber.nl/

Mag je vriendinnen uitnodigen voor het event? Als het ook Beliebers zijn wel ja.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de meeting! Als er vragen zijn, stel ze dan gerust!

De aller eerste Belieber meeting in Nederland!

De aller eerste Belieber meeting in Nederland!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

3 reacties

  1. Jdblara schreef:

    Word er hier op bekend gemaakt waar we afspreken of op het facebook account ? XX

  2. zora schreef:

    ik wil echt heel erg graag! ik ben echt een onwijze belieber, ik heb zelf een trui gemaakt met hem erop. maar ik ga dus waarschijnlijk naar zijn concert in arnhem van purpose!!! ik ben zoooo exited.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *