Belieber meeting!

Het is weer zover! Wij vinden het tijd voor een nieuwe Belieber meeting. Wanneer, waar en hoe lees je zomenteen, maar eerst even dit:

Wat is een Belieber meeting?

Een Belieber meeting is een meeting die wordt georganiseerd door andere Beliebers. Het is dus voor Beliebers, van Beliebers. Hieraan zitten GEEN kosten aan verbonden, behalve eventuele reiskosten naar de locatie. Op deze dag ontmoet je andere Beliebers en kun je over Justin Bieber praten, zoveel als je wilt. Ook nemen vaak Beliebers hun gitaar mee of boxjes en zingen we samen zijn nummers. 

 

Komt Justin Bieber naar de Belieber meeting?

Nee. Justin Bieber komt NIET naar de Belieber meeting. Het is alleen een meeting onder elkaar, zo leer je meer mensen kennen die Justin Bieber ook leuk vinden. Misschien vind je wel mensen om samen mee naar het concert te gaan!

Tijdens de vorige meeting hebben wij een vlog gemaakt. Hieronder kun je dat filmpje bekijken zodat je een idee krijgt wat we allemaal doen. Ook tijdens de volgende meeting zullen wij een vlog maken en plaatsen op ons YouTube kanaal.

Nu dat allemaal duidelijk is, kunnen we verder gaan met alle belangrijke informatie over de Belieber meeting.

Waar wordt het gehouden? 

De meeting wordt gehouden op zondag 4 september om 13:00 in het vondelpark, Amsterdam. 

We spreken af bij de ingang aan Stadhouderskade. Vanaf hier lopen we gezamenlijk het park in en zoeken we een mooi plekje op waar we gezellig kunnen zitten. 

Hoe kan ik het bereiken? 

Het Vondelpark is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als eerst neem je de trein naar Amsterdam Centraal. Vanaf daar kan je met de tram (2 of 5) of met de bus (170 of 172) naar de halte Leidseplein. Vanaf hier is het nog een klein stukje lopen naar de ingang van het Vondelpark. 

Als je er geen problemen mee hebt om een stukje te lopen, kan je vanaf Amsterdam Centraal ook naar het Vondelpark lopen. Dan kan je ook nog even door het centrum gaan of langs de grachten gaan mocht je dit willen!

Voor een exacte routeplanning raad ik aan om gebruik te maken van Google Maps. Hier kan je precies zien hoe je moet reizen en lopen. Ook de exacte reistijden kan je hierop zien. 

Wat als ik later kom of het niet kan vinden? 

Mocht je door omstandigheden later komen, of het niet kunnen vinden, dan kan je ons benaderen via Facebook, Twitter of Instagram en proberen wij je te helpen. 

Wat gaan we doen tijdens de meeting?

Ons leek het een leuk idee om te gaan picknicken, dus het zou leuk zijn als je zelf iets te en/of te drinken mee neemt. Dit kunnen we gezellig delen met elkaar en ondertussen gezellig praten over Justin Bieber en zijn nummers zingen. Mochten jullie andere ideeën hebben horen we dat graag.

Tijdens de meeting zullen we enkele kleine “wedstrijdjes” houden, natuurlijk zorgen we ook voor een leuke (kleine) prijs voor de winnaars.
Voor dit aankomende evenement hebben wij op Facebook een event pagina gemaakt, hierin houden wij iedereen op de hoogte. Lijkt dit je leuk en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur ons dan even een privé berichtje op onze Facebook pagina Justin Bieber Nederland zodat we je een uitnodiging kunnen sturen voor het event.

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *