Ideeën voor actie tijdens het concert van Justin Bieber

We hebben al veel berichtjes binnen gekregen van mensen dat ze graag een actie willen doen tijdens het concert op 8 en 9 oktober in Gelredome. Wij zelf vinden dit ook erg leuk en gaan dit dan ook organiseren. Hierbij vragen we om jullie hulp en ideeën.

Wat zijn onze ideeën? 
Ons lijkt het leuk om een actie te houden waar Justin echt van onder de indruk zal zijn. Waarmee we hem kunnen verrassen en onze support kunnen tonen. Dit kan door bijvoorbeeld een blaadje omhoog te houden met een tekst, door een flashmob te houden of door allemaal tegelijk een lichtje aan te doen. Omdat we met zoveel beliebers zijn, en we allemaal verschillende ideeën (en 2 verschillende shows) hebben, willen we jullie er graag bij betrekken. We vragen daarom ook om jullie hulp! We kiezen de 10 leukste en haalbare ideeën eruit en daar kan iedereen dan op stemmen. De actie met de meeste stemmen gaan we dan uitvoeren.

Voorbeelden
Op 27 maart 2011 werd er een flasmob georganiseerd, iedereen leerde een dansje uit zijn hoofd en in de middag, vlak voor dat de deuren open gingen, werd het nummer gedraaid en deed iedereen mee!

Justin Bieber performing at the Ahoy Stadium in Rotterdam Rotterdam, Holland - 27.03.11 **Not for publication in Holland** Mandatory credit: WENN.com

Iedereen had een paars hartje mee en hield deze omhoog tijdens het nummer “U Smile”

we believe

Tijdens de believe tour hielden we a4tjes vast met “We Believe”

beliebers-justin-bieber-34515745-800-532

Iedereen maakte tegelijkertijd een hartje met zijn handen

10522319_718901501503015_1610133582_n

Als iedereen tegelijk een lichtje aan doet geeft dit een heel gaaf gezicht

Heb jij al gave ideeën gekregen voor een actie tijdens het concert van Justin Bieber? Stuur ons dan een berichtje met duidelijk jou idee en misschien gaan wij deze dan wel uitvoeren! Wij zijn erg benieuwd naar jullie ideeën.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

1 reactie

  1. Michelle schreef:

    Heel de station met een tekst, iedereen houd een a4 vast en dat word een tekst of een zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *