aanzoek tijdens de purpose tour?

Gisteravond was de Purpose Stadium Tour in São Paulo, Brazilië. Justin Bieber trad op in het Allianz Parque stadion voor maar liefst 55.000 mensen. Voor 2 mensen kreeg deze avond wel een hele bijzondere wending, ze kregen een aanzoek van hun geliefde! Lees snel verder voor hun reacties.

Je bent samen met je vriendje naar het concert van Justin Bieber. Na een aantal geweldige nummers komt dan eindelijk je favoriete nummer ‘Purpose’. Je kijkt je vriendje aan en weet dat hij jij purpose is in je leven. En dan gebeurt het opeens. Hij gaat zomaar op zijn knieën en tovert een ring te voorschijn.  Hij vraagt je ten huwelijk. Je bent erg onder de indruk.

Je bent samen met je vriendje naar het concert van Justin Bieber. Na een aantal geweldige nummers komt dan eindelijk jullie nummer ‘Let me love you’. Je pakt je vriend vast en zoent hem. Je bent hartstikke gelukkig. Dan opeens stopt hij en haalt hij iets tevoorschijn. Het is een ring. Hij vraagt je ten huwelijk. Je bent overdonderd.

Hoe geweldig is dat? Zou jij ook een aanzoek willen doen of krijgen tijdens een concert van Justin Bieber?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *