7 tips om het ultieme uit Justin Bieber’s tour te halen

Justin Bieber heeft zijn tour datums van zijn Purpose Tour van Noord Amerika bekend gemaakt. Het is een kwestie van tijd tot wij ook zijn tour datums van Europa krijgen. Zodra dat zover is, posten we de datums zo snel mogelijk op onze site! Maar ondertussen moeten we ons natuurlijk wel fysiek én mentaal voorbereiden! Daarom delen wij graag deze must know tips met jullie

  1. Kijk NOOIT, maar dan ook echt nooit youtube filmpjes van zijn tour voordat je er zelf heen ben geweest. Zo blijft de hele show een verassing voor jou en dat maakt alles ook echt veel leuker! Deze tip komt trouwens door niemand minder dan Alfredo Flores zelf. De tip had hij met ons voor de Believe Tour begon gedeelt.

alfredo1

2. Ga naar de wc vóór de show. Waarschijnlijk moet je heel vaak plassen omdat je zo zenuwachtig bent. Ga daarom voordat de show begint zo vaak mogelijk naar de wc. Dus bijvoorbeeld, voordat je de zaal in gaat, nadat je in de zaal bent en eventueel tijdens de opening act of de opwarming van de dj. Zo ben je er zeker van dat je niet in je broek plast als Justin Bieber je een knipoog geeft.

3. Focus je op genieten. Uiteindelijk maakt het geen bal uit hoeveel filmpjes en foto’s je van de dag hebt. Sta er bij stil dat je op dat moment aanwezig bent. Geniet van het nu. Justin Bieber zie je vaak genoeg op je beeldscherm. Nu is het moment om hem live te zien. Geniet ervan.

4. Gil, huil en fangirl zo min mogelijk. Of course, ik weet ook hoe moeilijk dat is. Maar dit komt ook weer terug op tip nummer 3. Na de show kun je zo gek doen als je wilt, maar als je dat tijdens de show doet dan vergeet je te genieten van de show zelf. En als iedereen gewoon gezellig mee zingt en rustig blijft is de sfeer ook veel intenser. Dat voelt Justin Bieber zelf ook.

7tips

5. Ga niet op andere fans haten. Natuurlijk kun je jaloers zijn omdat iemand 2000 euro heeft betaald voor een M&G met Justin Bieber. Maar houd dat voor jezelf. Als jij die gene was, zou je het ook niet leuk vinden als fans je zouden haten omdat je je idool hebt ontmoet.

6. Ga geen andere fans duwen. Hiermee creëer je een onveilige sfeer, en kan niemand om je heen rustig van de show genieten. Inclusief jezelf. En het kan ook hartstikke fout lopen. Er kunnen gewonden vallen, of de bewaking kan zich ermee bemoeien.

onstage during the BET Awards '11 held at the Shrine Auditorium on June 26, 2011 in Los Angeles, California.

7. Respecteer de medewerkers. Respect vindt iedereen belangrijk. En de medewerkers doen toch echt alleen wat hun taak is. Als jij vriendelijk blijft en doet wat ze van je vragen, blijven zij ook vriendelijk naar jou toe. Ze staan echt niet te wachten op een paar brutale jongeren die denken dat ze alles kunnen maken.

Zo, als je deze tips opvolgt, dan krijg je sowieso een onvergetelijke avond én misschien zelfs nieuwe vriendinnen die je tijdens de tour hebt leren kennen.

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

1 reactie

  1. Jdblara schreef:

    Tips zodat je een kaartje krijgt zoals goede sites hoe snel je moet zijn enkz ? Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *