50 feiten over Justin Bieber

Tegenwoordig is Justin Bieber enorm populair. Ook de mensen die vroeger een hekel hadden en niks over hem wouden weten, zijn nu toch geïnteresseerd in hem. Daarom hebben wij 50 feiten over Justin Bieber op een rijtje gezet. Weet jij alles? Dan kan jij jezelf een echte belieber noemen!

  1. Zijn ouders zijn Patricia “Pattie” Mallette en Jeremy Jack Bieber. Zijn ouders zijn nooit getrouwd geweest en hoewel ze toen Justin nog een baby was uit elkaar gingen, zijn ze altijd wel hecht met elkaar geweest en gebleven.
  2. Justin is een groot fan van onesies. Hij is zelfs zo’n groot fan ervan dat hij ze droeg tijdens de meet&greets van de Believetour.

  3. Justin Bieber is een groot fan van Drake en kijkt erg tegen hem op. Hij ziet Drake als een oudere broer. Hij vond het dus ook geweldig om samen met Drake een nummer op te nemen.
  4. Hij is geen fan meer van het woordje ‘swag’. “Ik hou niet meer van het woordje ‘swag’ want het is uit de mode.” vertelde Justin Bieber.
  5. Hij is heel erg close met zijn half zusje Jazmyn en zijn half broertje Jaxon.
  6. Zijn vader, Jeremy Bieber, doet aan MMA. Dit is een is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen, judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu.
  7. Justin houdt van zijn fans. Hij zegt dat hij het liefst al zijn fans als zijn vriendinnetje wilt.
  8. Zijn lievelings snoep is sour patch kids. Dit zijn zure snoepjes die helaas niet in de Nederlandse supermarkt ligt.
  9. Zijn favoriete sociale media kanaal is twitter. Hier kan die contact leggen met zijn fans. Hij zit vaak ook op twitter zonder dingen te posten, maar leest wel alle tweets!

  10. Zijn moeder plaatste verschillende video’s van hem op YouTube, waardoor hij bekend is geworden!
  11. Justin heeft 2 teddyberen genaamd Mr. Bear en Willis
  12. Justin is ook erg geïnteresseerd in de ‘black culture’. Maar hij geeft duidelijk aan dat er geen verschil zit tussen zwarte en blanke mensen. Er is alleen een andere levensstijl die hem aanspreekt.
  13. Usher hielp Justin Bieber om beroemd te worden, ondanks dat hij in eerste instantie niks te maken wou hebben met Justin. Toen hij eenmaal Justin Bieber had horen zingen was hij onder de indruk van zijn talent.
  14. Als Justin Bieber een superkracht mocht hebben, zou die graag willen vliegen.
  15. Zijn favoriete ijs smaak is suikerspin.
  16. Hij heeft in het oude huis gewoond van Britney Spears in Los Angeles
  17. Will Smith is als een mentor voor Justin. Ze praten vaak via de telefoon en komt daar ook regelmatig over de vloer.
  18. Zijn favoriete film is ‘The Notebook’
  19. Zijn 3D concert film en documentaire, Never Say Never, heeft bijna $100 miljoen opgeleverd wereldwijd.
  20. Zijn favoriete ontbijt is Captain Crunch met bessen.
  21. Hij heeft twee beste vrienden. Chaz Somers en Ryan butler, helaas ziet die deze door het touren minder vaak als voorheen. Maar ondanks dat Justin Bieber beroemd is, zijn ze wel vrienden gebleven.
  22. Zijn favoriete tv shows zijn ‘Smallville’ en ‘Friends’.
  23. Zijn volledige naam is Justin Drew Bieber.
  24. De kosten voor de kapper lopen op tot $750. Hij heeft daarvoor dan wel een eigen haar stylist.
  25. Zijn samenwerking met R. Kelly was bedoeld om een modernere versie te maken van de ‘Boyz II Men Sound’. Hieruit kwam het nummer PYD.
  26. Mensen proberen van hem te profiteren. Zo heeft de video van Justin waar hij in een emmer plast $40.000 opgeleverd. Een “vriend” heeft 10 maanden later de video doorgestuurd voor dat bedrag.
  27. Justin Bieber vertrouwt maar weinig mensen. Zo vertelde hij een keer dat hij alleen zijn ouders en Scooter Braun vertrouwd.
  28. Hij heeft meer Twitter followers dan de populatie van zijn geboorte land, Canada.
  29. Een aantal jaar geleden had Justin Bieber, Kim Kardashian op Blackberry Messenger. Hij vertelde dat ze daar vaak praatte.
  30. Justin smst vaak met Pastoor Judah Smith. De Pastoor was zelfs een keer mee gegaan naar Zuid-Afrika en Australië om Justin te helpen vanwege enkele dingen die mis gingen.
  31. Justin is niet dol op asperges.
  32. Hij bezoekt graag de website FreeTypingGame.net
  33. Hij verscheen op Saturday Night Live tweemaal, in 2011 en 2013. Tijdens zijn eerste verschijning trad hij op in een “Church Lady” sketch met komiek Dana Carvey.
  34. Zijn favoriete nummer is nummer 6.
  35. Op de middelbare school was die erg geïnteresseerd in schaken, voetbal en ijshockey.
  36. Hij speelt trompet, gitaar, piano en drums.
  37. Justin Bieber zijn celebrity crush is Beyonce. “Ik ontmoette haar bij de VMA’s” verteld Justin. “Ik ging naar haar toe en zei dat ik van haar muziek hield, ze reageerde met ‘Aw, je bent zo schattig!”
  38. Justin spreekt Frans en kan ook tot 10 tellen in het Duits.
  39. Justin Bieber zijn favoriete ijshockey team is Toronto Maple Leaves
  40. Hij heeft onderhand een hele collectie aan tatoeages op zijn lichaam. Je kan ze hier allemaal bekijken.
  41. Als die geen zanger was, zou die wel graag een architect willen worden.
  42. Justin Bieber heeft een keer een stuk van zijn geknipte haar geveild voor het goede doel, hij kreeg een bod van $12.000.
  43. Er is een 38-jarige man uit Jacksonville, Florida, die ook de naam Justin Bieber heeft. Deze man is verbannen van Facebook, ping, en iTunes. Ook kreeg deze man elke dag 10 brieven met fanmail en telefoontjes, omdat ze dachten dat hij de idool Justin Drew Bieber was.
  44. Patricia Mallette, de moeder van Justin, publiceerde een boek in September 2012 met de titel ‘Nowhere But Up’. In het boek verteld ze over het liefde en leed in haar leven en hoe haar zoons carrière haar achtervolgde.
  45. Zijn favoriete Britse woorden zijn “Geezer” en “Brilliant”
  46. Voordat hij bekend werd heeft hij eraan gedacht om mee te doen aan American Idol.
  47. Justin Bieber kan een Rubix cube oplossen in minder dan twee minuten.
  48. Justin Bieber’s music video op JustinBieberVevo heeft momenteel het record van meeste bekeken video, met maar liefst meer dan 1,5 biljoen weergaven!
  49. Als Justin Bieber voor een dag niet herkent zou worden, zou die het liefst naar Disneyland toe gaan, dit is zijn favoriete attractiepark.
  50. Er zijn maar liefst 5 verschillende versies van Justin Bieber in Madam Tussaud geweest.

Nu je deze 50 feiten over Justin Bieber weet kan jij jezelf een echte belieber noemen!

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *