5 x waarom Justin Bieber’s Purpose Tour geweldig wordt!

Over 20 & 21 dagen is het dan eindelijk zo ver, de Purpose Tour van Justin Bieber wordt in het Gerledome gehouden! Omdat wij op het puntje van onze stoel zitten te wachten tot de dag(en) ook echt eindelijk aanbreken hebben wij vijf redenen bedacht waarom de Purpose Tour geweldig wordt. Laten we ze samen doornemen.

 

1. Je maakt nieuwe vrienden

En niet zomaar vrienden, er kunnen wel eens hele speciale vriendschappen uit ontstaan. Wie weet ontmoet jij na het concert samen met je nieuwe BFF Justin Bieber wel!

 

2. Je ontmoet EINDELIJK je internet vrienden

Als je net zoals wij full time professional fangirl bent, dan heb je vast wel een paar vrienden die je bijvoorbeeld via twitter kent. Waarschijnlijk weten juist die vrienden van alles over jou, maar heb je tot nu toe nog geen kans gehad om met ze af te spreken. Dit is je kans!

 

3. Je bent in dezelfde ruimte (!!) met Justin Bieber

En dan ook nog eens voor een paar uur, terwijl je van zijn muziek geniet!! Eigenlijk is dit al reden genoeg van waarom de Purpose Tour nou zo geweldig wordt!

 

4. Je bent zenuwachtig

Sure, zenuwen zijn in het algemeen niet echt leuk.. MAAR DEZE ZENUWEN ZIJN GE-WEL-DIG!! Vertrouw ons maar, deze zenuwen wil je gewoon hebben.

 

5. Dit blijft je, je hele leven bij

Later, als jij een oude oma/opa bent zullen je klein kinderen je niet met rust laten, gewoon omdat ze al je (wilde) concert verhalen nog eens willen horen. Foto’s of niet, dit is een ervaring die jij heel je leven met je mee zult dragen. Is er iets mooiers dan zo’n geweldige herinnering?

 

Zo.. wil je na het lezen toch nog een ticket scoren? Klik dan hier.

img_3658

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *