5 tips om geduldig te wachten tot Justin Bieber’s concert

Imiddels heeft iedereen zijn of haar tickets voor het concert wel. Maar nu komt het onmogelijke deel: wachten tot het EINDELIJK zover is. Uit ervaring weten we dat dit gewoon bijna niet te doen is. Hoe overleef je al die maanden?!  Om jullie een beetje te helpen hebben we vijf tips bedacht.
1. Concentreer je op school/werk. Dit klinkt misschien gek, maar als jij je met je normale bezigheden houd is de tijd zo voorbij.

2. Tel af. Ook dit klinkt misschien heel vreemd, maar als je gewoon elke dag aftelt weet je dat het met de dag dichterbij komt. Voor je het weet worden de 300 dagen 30 dagen, de 30 dagen 3 dagen en de 3 dagen 3 uur!

3. Denk er niet te vaak aan. Zo maak je jezelf helemaal gek. Natuurlijk is het fantastisch en kunnen ook wij niet stoppen met dag dromen, maar het is ook heel fijn om het afentoe te vergeten.

4. Geniet ervan. Je moet ook van het wachten kunnen genieten. De adrenaline en spanning die zich voor het concert opbouwen zijn magisch. Als je er van geniet dat is het minder storend.

5. Kijk af en toe oude videos van de Believe Tour terug. Als je het echt echt niet meer kan volhouden kun je op YouTube filmpjes van zijn vorige tour terug kijken. Zo ben je toch weer een beetje aanwezig bij zijn tour.
Hopelijk hebben jullie iets aan deze tips! Wat werkt het beste bij jullie? 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *