5 tips die je moet weten voordat je Justin Bieber tickets scoort

Aankomende week is het zo ver, we kunnen EINDELIJK tickets kopen voor de aankomende tour van Justin Bieber. Maar natuurlijk willen we het aller beste van het aller beste, dat is duidelijk. Daarom hebben wij vijf tips voor jullie zodat dit hét concert van je leven wordt.

[adrotate banner=”3″]

1. Maak een plan van te voren.

Naar hoeveel concerten wil je totaal gaan? Hoeveel geld wil je dan uitgeven aan de tickets? Dat moet je van te voren hebben bedacht. En als je minderjarig bent lijkt het me slim om het ook met je ouders te hebben besproken.

2. Het duurste hoeft niet altijd het beste te zijn.

Denk goed na, wat wil ik? Het gaat er om dat je je comfortabel voelt tijdens het concert. Vind je het niet erg om de hele avond te staan? Schaf dan een staanticket aan. Wil je liever (af en toe) kunnen zitten en zeker van jouw plek zijn? Schaf dan een zitplek aan.

5tips

3. Denk aan je veiligheid.

Kun je niet zo goed tegen druktes, heb je claustrofobie, is dit je eerste concert? Dan moet je kijken welke tickets het best bij je passen. Want zolang jij je niet veilig voelt zal je ook niet veel plezier beleven aan het concert.

4. Voor – of officiële verkoop?

In totaal worden zo’n 10 tot 20 procent in de voorverkoop beschikbaar gemaakt. Daarbij betaal je 36 euro bij je totale bedrag (dit geldt niet voor de vip pakketten) en kun je in totaal maximaal 4 tickets kopen. Bij de officiële verkoop betaal je meestal geen extra kosten en kun je (meestal) 8 tickets kopen.  Ook hier moet je bedenken wat het slimste is. Ga je met z’n vieren? Dan kun je bij de voorverkoop de extra kosten delen. Ga je alleen of met meer dan vier personen? Dan kun je er voor kiezen om tickets te halen bij de officiële verkoop.

5. Wees goed voorbereid.

Zorg ervoor dat je kleine dingen zoals inloggen van te voren al hebt gedaan. Dit scheelt je tijd en vooral ook stress. Houd je betalingsoptie bij de hand, stel je krijgt een TAN code of je moet je creditcard scannen, houdt dan je telefoon of scanner bij de hand zodat je die niet hoeft te zoeken.

Ik hoop dat jullie iets aan de tips hebben! Heb je nog vragen over de tickets? Klik dan HIER om hier over een artikel te lezen waar we alle informatie die er is met jullie bespreken.

[adrotate banner=”3″]

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

1 reactie

  1. Isabella schreef:

    Ik wil zo graag gaan maar ik hen een vraag zij er weer bussen zo als de vorege concert ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *