Honderden beliebers protesteren in Argentinië

Honderden beliebers zwerven over de straten in Buenos Aires, de hoofstad van Argentinië. Ze vragen de autoriteiten op deze manier, om Justin Bieber op te laten treden in hun land. Justin is namelijk niet welkom met zijn Purpose Tour, door omstandigheden.

De Purpose Tour is tot nu toe zo succesvol geweest, dat het uitgebreid wordt naar Zuid-Amerika, Japan en Australië. Ook Argentinië zou hier bij horen, maar door problemen gaat dit helaas niet door. De fans zijn daar alles behalve blij mee.

Argentinië

Justin zelf, wil ook niets liever dan zijn tour door Argentinië te volgen. Dit is helaas niet mogelijk, volgens zijn advocaten. Dit is wat hij erover tweette:

Het leek erop dat veel beliebers dit nog niet genoeg vonden en probeerde toch op de een of andere manier zijn aandacht te krijgen. Vervolgens stuurde Justin nog een laatste tweet over het incident.

In 2013 was er namelijk iets gebeurt, waardoor hij tijdelijk uit Argentinië verbannen werd. Hij werd ervan beschuldigd zijn bodyguards een bevel te geven, om een fotograaf aan te vallen. Dit vond destijds plaats in een nachtclub in Buenos Aires. Ondertussen al 3 jaar geleden, maar nog niet vergeten.

Argentinië

Afgelopen zaterdag zijn daarom veel beliebers gaan protesteren, met borden als ‘Argentinië heeft Justin nodig” en “Recht tot muziek”. Een van deze grote fans zei, dat als de rechter ‘een hart heeft’ hij Justin zou laten optreden…

 

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *