Justin Bieber heeft grootse plannen voor zijn Purpose tour!

Justin Bieber’s Purpose tour zal in maart van start gaan. Dit wordt zijn derde wereldtour. Voor deze tour heeft Justin zelf al grootse plannen. De opening zal groot zijn. Op een groot scherm zal te zien zijn hoe Justin door donkere wolken en stormen naar beneden valt, schreeuwend en om zich heen grijpend. Hiermee wordt gelinkt naar zijn gemaakte fouten, tijdens zijn lange weg als artiest.
Deze grootste plannen hebben iets weg van de Believe tour, toen Justin het podium opvloog met enorme vleugels.
purpose tour
De Purpose tour is niet verzekerd van deze plannen, maar er is een werkend concept dat het begin van de show beschrijft. Hij zal mogelijk door verschillende barrières vallen terwijl hij in het zwarte gat valt, voordat hij het podium betreedt tijdens deze tour. Tijdens de val zal Justin’s stem te horen zijn. Hierin beschrijft hij de val die hij heeft beleefd in zijn reis van de afgelopen jaren.
purpose tour
Ook is Justin Bieber van plan zijn problemen met de politie, ex-vriendinnen en de media uitgebreid te behandelen tijdens zijn aankomende tour. Zo zou te horen zijn over zijn juridische problemen na te hard rijden en zouden zijn voorgaande realties met onder andere Selena Gomez worden besproken.
Zo klinkt dit alles wel een beetje negatief, maar Justin zal ook een openbaring visualiseren. Dit is het tegenovergestelde van de val en Justin zal gaan vliegen, bevallig en langzaam richting de hemel.
Hierna zal Justin zijn entree maken tijdens de tour.
Momenteel zou het alleen nog gaan om ideeën, maar Justin wil duidelijk laten zien dat hij is gegroeid als mens.

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *