Onze ervaring met Justin Bieber in Londen

Vrijdag 4 december zijn wij (Lizzy en Diana) samen met nog 2 beliebers naar Londen geweest voor Jingle Bell Ball. Hier traden Little Mix, Calvin Harris, Ellie Goulding, Nick Jonas, Sigma, Charlie Puth, The Vamps, Carly Rae Jepsen, Grace en natuurlijk Justin Bieber op.
EINDELIJK! Na bijna 3 jaar wachten zagen wij Justin weer optreden en wat was het geweldig! Natuurlijk zijn we ook opzoek geweest naar de crew en Justin zelf. Daarnaast hebben we een interview gegeven over Justin voor BEAM. Wanneer die video online staat zullen we die natuurlijk ook posten.
Het was erg vermoeiend. Slapenloze nachten, uren wachten in de regen, veel stress en frustratie, maar het allemaal waard! Het waren weer een paar mooie dagen om nooit meer te vergeten.

DSC00888

Dit was toch wel een van de mooiste momenten in Londen!

Wil jij weten hoe alles precies is gegaan? Bekijk dan HIER onze vlog & vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal: JustinBieber Nederland.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *