11 dingen over Justin’s nieuwe album

Het is al bijna 3 jaar geleden dat “Believe” uitkwam. Daarna is nog wel “Believe Acoustic” en “Journals” uitgekomen, maar dat waren geen officiële albums. Hij is er mee bezig, maar hoe lang gaat het nog duren? Er zijn wel een aantal dingen die al bekend zijn over zijn nieuwe album.

1. Mensen hoop geven
Het afgelopen jaar is Justin’s richting veranderd en kijkt nu een positiever naar dingen. Hij zei dat hij de hoop verloren was voor een tijd.

 2. Geïnspireerd door Selena
Het is geen wonder dat zijn inspiratie van Selena komt. Jaren lang hebben zij een relatie gehad, met veel breaks. Ze hebben veel geluk, maar ook veel verdriet gehad. Door de verschillende emoties is er veel over te schrijven.

3. Hail Yeezus
Justin heeft samengewerkt met Kanye West om zijn visie tot leven te brengen. “Hij haalt iets uit je wat andere mensen niet doen,” zei Justin over Kanye.

4. Het zal je shockeren
Justin’s manager Scooter zei dat Justin’s nieuwe muziek mensen zal shockeren en mensen erg blij maakt.

5. Het wordt persoonlijk
In januari postte Justin 2 stukjes van zijn nieuwe liedjes op Instagram. Hij zong: “How do our lies become lighter? How do our eyes become brighter? You gotta believe in something higher.”

6. Akoestisch?
Justin trad in januari als verassing op in Los Angeles. Hij zong met zijn gitaar. Zal het misschien een akoestisch album worden?

7. Wat wilt Usher?
Justin’s mentor Usher zei over het album: “Wanneer ik hem ontmoette had hij een gitaar in zijn hand. Dat wil ik zien.”

8. Rick Rubin’s goedkeuring
Justin wilde dat Rick Rubin hem hielp met het produceren van het album. Scooter postte eerder al een foto van Justin en Rick met als titel: “Working on some history!”

9. Samenwerkingen
Afgelopen jaar is Justin is met zoveel verschillende mensen in de studio geweest. Chris Brown, Austin Mahone, Lil Wayne, Ariana Grande en ga zo maar door. Maar wij weten niet met wie hij nou wel en niet een nummer heeft opgenomen dat ook wordt uitgebracht.

10. Maak je klaar om te dansen
Als je het nummer “Where are U now” geweldig vind, dan heb je geluk. Justin vertelde op de radio in Miami dat hij samen met Skrillex en Diplo iets speciaals gaat doen voor zijn nieuwe album.

11. Er is geen haast
Beliebers, wij weten dat je zo snel mogelijk nieuwe muziek wilt, maar Justin heeft geen haast. Hij wil de beste muziek maken en niet zomaar iets uitbrengen. Dus hoe langer het duurt, hoe beter de nummers worden.

tumblr_nmh2xx6N831qhft5ko1_500

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *