10 keer dat Justin Bieber lucky fans heeft verrast

Geef maar toe, ook jij zou verrast willen worden door Justin Bieber. Ik bedoel, wie wilt dat nou niet? En hoe vaak (dag)dromen we er wel niet van? Op school, op het werk, als we slapen.. Maar toch blijken dromen niet altijd bedrog te zijn. En deze 11 fans zijn het bewijs.

  1. De drie jarige Cody

Ze kon niet stoppen met huilen, zo van streek was ze dat ze Justin Bieber niet kon ontmoeten. Maar gelukkig zag ook Justin Bieber de video en toverde hij een glimlach op het gezicht van dit meisje.

2. De 15 jarige Paige

Terwijl Paige rustig op haar kamer aan het vertellen was waarom zij de grootste Belieber ever was, kwam Justin Bieber heel normaal haar kamer in. Zij (en wij!) kon haar ogen niet geloven.

3. De hele klas

Justin Bieber doneerde niet alleen super veel geld aan de school, hij ging ook nog even langs bij een van de klassen.

 

4. De Australische Belieber

Door haar ongeluk kon Kate niet naar het concert van Justin Bieber, dus toen kreeg zij (en al haar vrienden) een prive concert van Justin Bieber.

5. Twee fans met een chronische ziekte

Ook deze twee Beliebers kregen de dag van hun leven dankzij Justin Bieber!

6. Moeder en Dochter

Wat deze twee fans zo bijzonder maakt? Het zijn moeder en dochter. Dankzij hun liefde voor Justin Bieber hadden ze eindelijk een band met elkaar opgebouwd.

7. “Oeps, verkeerde kamer.”

Terwijl de twee meisjes op hun tickets voor de Believe Tour aan het wachten waren kwam Justin Bieber zomaar de kamer in met het excuus “Oeps, dit is de verkeerde kamer.”

8. Stel je vraag!

Deze lucky Beliebers stonden uren te wachten op Justin Bieber, en met succes. Ze mochten Justin Bieber allemaal een vraag stellen.

9. De Indische bar

COHW1_zW8AAByDx

Justin Bieber ging langs een Indische bar waar een locale band aan het optreden was. Gewoon, om even te drummen.

 

1o. (Een soort van) sweet 16

Deze Belieber is Mexicaans, en zij hebben een Quinceanara in plaats van sweet 16. Maar van wege haar ziekte kon ze die vorig jaar niet houden. Daarom was Justin Bieber haar date dit jaar.

 

Zou jij het ook willen, verrast worden door Justin Bieber? Wij in ieder geval wel!

 

 

 

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *